maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למשה בתיבה - נקניקיה עטופה בבצק

את המתכון הבא כולם מכירים ואוהבים - משה בתיבה. אין מאכל פשוט, קל להכנה ומנחם כמו הנקניקייה העטופה בבצק עלים עם צלוחית קטשופ המתלווה אליה ליצירת ארוחת הצהריים מושלמת עבור ילדיכם וגם עבור עצמכם. עם מצרכים פשוטים ומעט מאמץ, תוכלו להכין את המנה האהובה ולזכות לחיוכים מכל מי שיטעם אותה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למשה בתיבה - נקניקיה עטופה בבצק מקור תמונה: foodiecrush
רכיבים למשה בתיבה:
בצק עלים - 450 גר' (מופשר לפי ההוראות)
ביצה - 1 (טרופה)
נקניקיות - 8 (עבות, חתוכות לשניים)
חרדל - 2 כפות
מלח - מעט (לקישוט)
עלי רוזמרין - חופן (או טימין)
אופן הכנת המשה בתיבה:
  1. חממו תנור ל-180 מעלות.
  2. רדדו את בצק העלים על משטח מקומח לעלה בגודל 30X40.
  3. חתכו את בצק העלים ל-16 מלבנים שווים והניחו מעט חרדל במרכזו של כל מלבן.
  4. הניחו חצי נקניקייה על החרדל לרוחב המלבן ופזרו מעליה מעט רוזמרין או כל עשב תיבול שתבחרו. preperation מקור תמונה: foodiecrush
  5. העבירו את הבצק עם הנקניקייה לתבנית עם נייר אפייה, הברישו בביצה את חלקו העליון של הבצק ופזרו מעל מעט מלח. preperation מקור תמונה: foodiecrush
  6. הכניסו את התבנית לתנור ואפו את הנקניקיות המגולגלות במשך כ-25-30 דקות עד להזהבה. הוציאו והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר