maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפסטה עם רוטב פסטו ועגבניות מיובשות

רוטב פסטו ועגבניות מיובשות הם שני רכיבים קלסיים ואהובים לשימוש במתכוני פסטה, אז למה לא לשלב אותם יחד? בלי להדליק את התנור תוכלו להכין מנה טעימה במיוחד שתשדרג כל ארוחה.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה עם רוטב פסטו ועגבניות מיובשות מקור תמונה: minimalistbaker
רכיבים לפסטה עם רוטב פסטו:
פסטה - 300 גר' (מבושלת אהובה - עדיף פוזילי)
עגבניות מיובשות - 1 כוס (בשמן)
בזיליקום - 1 כוס
גבינת פרמז'ן - 2 כפות (מגורדת)
אופן הכנת הפסטה עם רוטב פסטו:
  1. בשלו את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.
  2. הכניסו את רכיבי הרוטב למעבד מזון, הפעילו וערבלו עד לקבלת מרקם אחיד אך לא ממרח.
  3. הכניסו את הפסטה המוכנה לקערה, הניחו עליה את הרוטב, ערבבו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: