maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון ללחם בננה עם יוגורט יווני

לחם לא חייב להיות רק בצורה המסורתית שהורגלנו אליה עד היום. לחם יכול להיות מתוק, ולהאפות בתבנית מאורכת. נסו את מתכון לחם הבננות ויוגורט שלפניכם ותתחילו להתאהב. המתכון הטוב ביותר ללחם שטעמתם לאחרונה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחם בננה עם יוגורט יווני מקור תמונה: Kevin D Weeks
רכיבים ללחם בננה:
שיבולת שועל - ½ כוס
זרעי פשתן - ¼ כוס (טחון)
אבקת אפייה - 2 כפיות
מלח - ½ כפית
חלב - ½ כוס
ביצים - 2 (גדולות)
סוכר חום - ¾ כוס
שמן - 2 כפות
גרנולה - ¾ כוס
בננות - 3 (בשלות, בינוניות, מרוסקות למחית)
אופן הכנת הלחם בננה:
  1. חממו תנור ל-190 מעלות ושמנו תבנית מלבנית.
  2. ערבבו בקערה גדולה: קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, זרעי פשתן ומלח.
  3. ערבבו בקערה נפרדת: חלב, ביצים, סוכר חום, יוגורט יווני ושמן.
  4. הוסיפו את החומרים הרטובים לחומרים היבשים וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. הוסיפו בעדינות גם את הגרנולה והבננות.
  6. צקו את התערובת לתבנית ואפו במשך 40 דקות.
  7. הוציאו מהתנור, צננו במשך 5 דקות והגישו.
טיפ השף:
* ניתן לחמם פרוסות מלחם הבננה במיקורגל במשך 15 עד 30 שניות.
מקור: רחל מושקוביץ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר