header

מתכון ללחם אגוזים ומנגו דל קלוריות

לחמים לא תמיד חייבים להיות עתירי קלוריות ומשמינים, כמו שתראו עם המתכון שלפניכם ללחם מנגו ואגוזים שימתיק לכם את היום בלי לגרום לכם לרגשות אשמה!

זמן הכנה: 12 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחם אגוזים ומנגו דל קלוריות
רכיבים ללחם אגוזים ומנגו:
מנגו - 2 (קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות)
קמח - 1 כוס
סוכר - ½ כפית
סודה לשתיה - 1 כפית
קינמון - ¼ כפית
מלח - ½ כפית
אגוזי מלך - ¼ כוס
פתיתי קוקוס - ¼ כוס
ביצה - 1
חמאה - 2 כפות (מומסת או שמן)
אופן הכנת הלחם אגוזים ומנגו:
  1. חממו את התנור ל-160° מעלות ושמנו תבנית מלבן עמוקה (22 ס"מ).
  2. הכניסו את המנגו לבלנדר וערבלו עד לקבלת מחית במרקם אחיד.
  3. ערבבו בקערה בינונית קמח, סוכר, סודה לשתיה, קינמון ומלח. הוסיפו לקערה אגוזים וקוקוס וערבבו בשנית.
  4. ערבבו בקערה גדולה מחית מנגו, ביצה וחמאה מומסת.
  5. הוסיפו לקערה הגדולה את תערובת הקמח וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה.
  6. צקו את הבלילה לתבנית המשומנת, הכניסו לתנור ואפו במשך 45 דקות או עד שקיסם שתכניסו למרכז הלחם יצא יבש ונקי.
  7. צננו במשך 10 דקות והוציאו את הלחם מהתבנית. הניחו ללחם להתקרר לחלוטין מחוץ לתבנית ופרסו אותו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.