header

מתכון לעוגיות פריכות עם רפרפת לימון של השף וולפגאנג פאק

וולפגנג פאק הוא אחד השפים הוותיקים והמוערכים ביותר בתחום הודות לניסיון ולידע הנרחב שלו בכל מה שנוגע בבישול. השף הנודע הזה מבשל באופן פרטי עבור עשירי העולם וגם מפורסמים מהוליווד, אך ניתן ליהנות מהמטעמים שלו באחת מרשתות המסעדות שלו שפועלות בארצות הברית. כדי להמתיק את סיום הארוחה, וולפגנג פיתח מתכון מיוחד לחטיפי לימון נימוחים עם תחתית פריכה וטעם ממכר. עם מעט מאמץ תוכלו ליהנות מקינוח מרענן בטעמו שתרצו לשחזר פעמים רבות.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות פריכות עם רפרפת לימון של השף וולפגאנג פאק מקור תמונה: John
רכיבים לתחתית הפריכה:
קמח - ½2 כוסות
אבקת סוכר - 1 כוס
קורנפלור - ⅓ כוס
מלח - ½ כפית
חמאה - 280 גר' (חתוכה לגושים)
רכיבים לרפרפת לימון:
סוכר - ½2 כוסות
קמח - ⅓ כוס
מלח - ¼ כפית
גרידת לימון - ¼ כוס
מיץ לימון - ½1 כוסות (סחוט טרי)
חלב - ¾ כוס
אופן הכנת התחתית הפריכה:
  1. חממו תנור ל-170° מעלות.
  2. לתוך מעבד מזון, הכניסו קמח, סוכר, קורנפלור ומלח. בעוד המנוע פועל, הוסיפו את החמאה והמשיכו לעבד עד לקבלת מרקם חולי.
  3. העבירו את התערובת למגש של 30*45, פזרו והדקו אותה לקבלת שכבה אחידה בגובהה.
  4. הכניסו לתנור למשך 15-18 דקות או עד להזהבה קלילה. בינתיים הכינו את הרפרפת.
אופן הכנת הרפרפת לימון:
  1. בקערה בינונית, טרפו את הביצים. הוסיפו להן את הסוכר, הקמח והמלח וערבבו לקבלת תערובת אחידה.
  2. הוסיפו לקערה גרידת לימון, מיץ לימון וחלב וערבבו היטב.
  3. הוציאו את הבסיס הפריך מהתנור, מזגו עליו את תערובת הלימון ואפו במשך 20 דקות, או עד להתייצבות הרפרפת.
  4. הוציאו את התבנית מהתנור, צננו במקרר במשך שעתיים, הוציאו, בזקו על התבנית אבקת סוכר, חתכו לריבועים והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.