maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לכריך מטוגן של ביצה ואספרגוס

מתכון לארוחת בוקר מיוחדת המכילה ביצים, אספרגוס וגבינה שיהפוך את הארוחה החשובה ביותר ביום לגדושה בחלבונים וטעמים מיוחדים.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לכריך מטוגן של ביצה ואספרגוס
רכיבים לכריך ביצה:
ביצה - 1
אספרגוס - 5 (גבעולים חלוטים)
גבינה שוויצרית - ⅓ כוס (מגורדת)
חמאה - ½ כף
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הכריך ביצה:
  1. הניחו את גבעולי האספרגוס על אחת מפרוסות הלחם ומעליהם פזרו את הגבינה. הכניסו לטוסטר-אובן עד אשר הגבינה תהפוך למותכת.
  2. בינתיים, צרו חור עגול במרכז פרוסת הלחם השנייה.
  3. הניחו את הלחם עם החור במחבת עם מעט חמאה, ושברו לתוך החור את הביצה.
  4. כאשר הביצה מוכנה לטעמכם והגבינה הותכה, הניחו את הפרוסה עם האספרגוס על הפרוסה עם הביצה בצורת סנדוויץ'.
  5. הוסיפו את שארית החמאה, והפכו את הסנדוויץ', כך שהגבינה תגיע גם אל הביצה.
  6. שימו לב, הביצה עשויה לטפטף.
טיפ השף:
ניתן להמיר את האספרגוס בכל ירק אהוב אחר.
מקור: אתי פוקס
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: