header

מתכון לסלט טופו, ברוקולי ואורז מלא

סלט טופו וברוקולי הוא אופציה טבעונית, בריאה וקלה להכנה, שתעזור לכם להרגיש שבעים ומלאי חיוניות ביום עבודה עמוס במיוחד. הברוקולי עשיר בחומצה פולית, סיבים תזונתיים וויטמין C, ואילו הטופו שסופג טעמים, מהווה מצע נהדר לרוטב הסלט. ניתן להוסיף למנה גם אורז מלא, שיהפוך אותה לארוחה משביעה במיוחד.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לסלט טופו, ברוקולי ואורז מלא
רכיבים לסלט טופו:
רוטב סויה - 3 כפות
מיץ תפוזים - ⅓ כף
טופו - 1 אריזה (חתוך לקוביות)
ברוקולי - ½ ברוקולי (חתוך)
אורז מלא - 2 מנות (ניתן לבשל ערב לפני ולשמור במקרר)
אופן הכנת הסלט טופו:
  1. ערבבו בקערה את רוטב הסויה, מיץ התפוזים ושמן השומשום.
  2. טגנו את הברוקולי והטופו במחבת והוסיפו בהדרגה את הרוטב, עד שהברוקולי יתחיל להתרכך.
  3. הסירו את המחבת מהאש ולאחר שברוקולי והטופו מתקררים, העבירו אותם לכלי אטום יחד עם האורז שהכנתם.
מקור: שירן ח.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.