maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון מיוחד למאפה מקלות גבינה מהבלוג "במטבח עם שפרה"

לצד סלט, מרק, או כנשנוש לצד מטבלים שונים, מקלות הגבינה המשובחים האלה יהפכו ללהיט של הארוחה. היופי במקלות הגבינה האלו הוא היצירתיות - השתמשו בכל סוג גבינה שיש לכם והוסיפו גרעינים שונים כיד הדמיון, העיקר הגיוון. תכינו הרבה, הם נחטפים.

למתכונים נוספים מהבלוג "במטבח עם שפרה".

 

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון מיוחד למאפה מקלות גבינה מהבלוג "במטבח עם שפרה" מקור תמונה: shifra-l
רכיבים למקלות גבינה (כ-40 יחידות):
בצק עלים - 1 חב' (מופשר)
גבינת קשקוול - 100 גר' (מגורדת)
גבינת צ'דר - 100 גר' (מגורדת)
גבינת פטה - 100 גר' (מגורדת)
ביצה - 1 (טרופה)
שומשום - ½ כוס
אופן הכנת המקלות גבינה (כ-40 יחידות):
  1. חממו תנור לחום של 180° מעלות.
  2. פירסו את הבצק ומירחו אותו בביצה.
  3. פזרו על הבצק את הגבינות המגורדות והדקו אותן בעזרת מערוך או עם כפות הידיים לתוך הבצק.
  4. היפכו את הבצק (כדי להקל על הפיכתו, חיתכו אותו ל-2 מלבנים), מירחו שוב ביצה, פזרו מעל את הגרעינים ובעזרת מערוך הדקו אותם לבצק.
  5. חיתכו את הבצק לרצועות בעובי של כ-2 ס"מ. חיצו כל רצועה לחצי, אחרת זה ארוך מדי, וסובבו אותן בצורת בורג. preperation מקור תמונה: shifra-l
  6. הניחו על תבנית תנור גדולה, מרופדת בנייר אפייה ואפו כ-25 דקות, עד להזהבה. preperation מקור תמונה: shifra-l
טיפ השף:
ניתן להכין מספר שעות לפני ההגשה ולהשאיר בטמפרטורת החדר.
מקור: במטבח עם שפרה
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר