header

מתכון מיוחד למאפה מקלות גבינה מהבלוג "במטבח עם שפרה"

לצד סלט, מרק, או כנשנוש לצד מטבלים שונים, מקלות הגבינה המשובחים האלה יהפכו ללהיט של הארוחה. היופי במקלות הגבינה האלו הוא היצירתיות - השתמשו בכל סוג גבינה שיש לכם והוסיפו גרעינים שונים כיד הדמיון, העיקר הגיוון. תכינו הרבה, הם נחטפים.

למתכונים נוספים מהבלוג "במטבח עם שפרה"

 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 40
רמת קושי: קל
מתכון מיוחד למאפה מקלות גבינה מהבלוג "במטבח עם שפרה" מקור תמונה: shifra-l
רכיבים למקלות גבינה:
בצק עלים - 1 ק"ג (מופשר)
ביצה - 1 (טרופה, מחולקת)
גבינת קשקוול - 100 גר' (מגורדת)
גבינת צ'דר - 100 גר' (מגורדת)
גבינת פטה - 100 גר' (מגורדת)
שומשום - ½ כוס
אופן הכנת המקלות גבינה:
  1. חממו תנור לחום של 180° מעלות.
  2. פרסו את הבצק ומרחו אותו בביצה.
  3. פזרו על הבצק את הגבינות המגורדות והדקו אותן בעזרת מערוך או עם כפות הידיים לתוך הבצק.
  4. הפכו את הבצק (כדי להקל על הפיכתו, חיתכו אותו ל-2 מלבנים), מרחו שוב ביצה, פזרו מעל את הגרעינים ובעזרת מערוך הדקו אותם לבצק.
  5. חתכו את הבצק לרצועות בעובי של כ-2 ס"מ. חצו כל רצועה, אחרת היא תהיה ארוכה מדי, וסובבו אותן בצורת בורג. preperation מקור תמונה: shifra-l
  6. הניחו את הרצועות על תבנית תנור גדולה שמרופדת בנייר אפייה ואפו כ-25 דקות, עד להזהבה. preperation מקור תמונה: shifra-l
  7. הגישו לשולחן ושיהיה בתיאבון!
טיפ השף:
ניתן להכין מספר שעות לפני ההגשה ולהשאיר בטמפרטורת החדר.
מקור: במטבח עם שפרה
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: