maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לגבינת לַאבַּנֶה ביתית

גבינת לַאבַּנֶה היא גבינה מזרח תיכונית עשירה, המוגשת לרוב עם הרבה שמן זית. הכנתה פשוטה במיוחד, והטעם טוב יותר מזה של הלַאבַּנֶה שניתן לקנות בחנויות.

זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לגבינת לַאבַּנֶה ביתית
רכיבים ללַאבַּנֶה:
יוגורט - 1 ליטר (3% שומן - ניתן לקנות מיכל גדול)
מלח - ½1 כפיות
אופן הכנת הלַאבַּנֶה:
  1. ערבבו את המרכיבים היטב בקערה עד להעלמת הגושים.
  2. סדרו חיתול בד מעל קערה עמוקה, והעבירו אליו את התערובת.
  3. קשרו את חיתול הבד, ותלו אותו מעל לכיור או לקערה. הניחו לו לטפטף במשך 12 שעות.
  4. מהגבינה ניתן להכין כדורים ולשמור בשמן זית, או פשוט למרוח אותה על פרוסה ולאכול כמו שהיא.
מקור: עופרה דנון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: