maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לבשר חתוך לרצועות ברוטב אסייתי

מתכון נפלא נוסף מהמטבח האסייתי, משלב טעמים מיוחדים עם בשר בקר נימוח. מומלץ לבחור בנתח שמתאים לסטייק כדי לקבל מנה טעימה ועשירה במיוחד.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לבשר חתוך לרצועות ברוטב אסייתי מקור תמונה: Daniel Go
רכיבים לרצועות בשר:
נתח בשר - 500 גר' (מומלץ לבחור בנתח שמתאים לסטייק)
קורנפלור - 1 כפית
רוטב סויה - 2 כפיות
שמן - 1 כף
שרי לשתייה - 2 כפות
חומץ בן יין - 1 כפית
בצלים ירוקים - 2 (קצוצים גס)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הרצועות בשר:
  1. חתכו את הסטייק לרצועות דקות והניחו אותן בקערה בינוניות.
  2. הניחו את יתר הרכיבים מעל לרצועות הבקר, ערבבו היטב לציפוי אחיד והניחו בצד לשעה לפחות. preperation מקור תמונה: Indiana Public Media
  3. הכינו סיר של מים רותחים עם סיר במבוק או מסננת לאידוי מעליו, ורפדו אותם בנייר אפייה.
  4. לאחר שעה או כשתרצו להכין את הבשר, הניחו את הרצועות בתוך כלי האידוי, כסו והניחו להן להתבשל עד מידת העשייה הרצויה. הגישו בתוך לחמניית באו או לצד כל תוספת אהובה אחרת.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: