maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לכדורי בשר בסיגנון איטלקי

אין כמו כדורי בשר עשירים כדי להוסיף טעם לכל ארוחה, ועם המתכון הבא תוכלו להכין גרסה איטלקית מיוחדת למנה האהובה הזו. ילדים ומבוגרים כאחד יאהבו את כדורי הבשר הנימוחים הללו, שמתאימים לאורז, פסטה או אפילו לצד לחם פשוט.
 
זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לכדורי בשר בסיגנון איטלקי
רכיבים לכדורי בשר:
בשר בקר טחון - 500 גרם
בשר עגל טחון - 200 גרם
חזה עוף טחון - 200 גרם
פטרוזיליה - ½1 כפות (טרייה קצוצה)
פירורי לחם - 2 כוסות
מים פושרים - ½ כוס
שמן זית - 1 כוס
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הכדורי בשר:
  1. בקערה גדולה, ערבבו את כל סוגי הבשר, הוסיפו שום, ביצים, פטרוזיליה, מלח ופלפל וערבבו שוב לקבלת תערובת אחידה.
  2. הוסיפו לקערה את פירורי הלחם והמים וערבבו היטב.
  3. במחבת גדולה, חממו את שמן הזית, צרו כדורים מתערובת הבשר וטגנו אותם כאשר הם מכוסים. לאחר מכן הניחו אותם על נייר סופג והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: