maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לפסטה בנוסח תאילנדי

הפסטה התאילנדית היא מנה מיוחדת מאוד שאפשר לאכול יחד עם נוזלי הבישול או כמו פסטה רגילה לכל דבר. הלימון, הבוטנים והפטרוזיליה שמתווספים למנה בסוף הבישול הופכים אותה למנה מרעננת מאוד שלא משאירה את הסועדים בתחושת כבדות מעיקה.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה בנוסח תאילנדי
רכיבים לפסטה:
ציר ירקות - ½4 כוסות (או מים, מתכון לציר ירקות)
גזר - 1 (פרוס)
פלפל אדום - 1 (פרוס)
בצלים ירוקים - 4 (פרוסים דק)
שיני שום - 4 (כתושות)
חמאת בוטנים - 2 כפות
ג'ינג'ר - 2 כפות (כתוש)
רסק עגבניות - 2 כפות
סוכר חום - 2 כפות
חומץ אורז - 2 כפיות
למון גראס - קומץ (עלים קצוצים)
כורכום - ½ כפית
בוטנים - חופן (קצוצים - להגשה)
כוסברה - חופן (קצוצה - להגשה)
מיץ לימון - מ-½ לימון (סחוט טרי - להגשה)
אופן הכנת הפסטה:
  1. ערבבו את כל המרכיבים בסיר מרק גדול מלבד המרכיבים להגשה.
  2. כסו את הסיר והביאו לרתיחה.
  3. הנמיכו את האש ובשלו כ-10 דקות, כשאתם מערבבים תכופות.
  4. כשהאטריות מוכנות הסירו את הסיר מהאש, הוסיפו את מיץ הלימון, הבוטנים והפטרוזיליה והגישו.
מקור: גיל מנס
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: