maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

סוכריות גוואקמולי מטוגנות

על קצה המזלג - נשנושים וחטיפים

פעם בכמה זמן אנחנו מוצאים מתכון שהוא כל כך מיוחד וכל כך טעים, שאנחנו פשוט חייבים לשתף אתכם מיד. סוכריות הגוואקמולי המטוגנות האלה הן פשוט חטיף מטריף וקל להכנה, אשר יהפוך כל מסיבה לאירוע בלתי נשכח.

גוואקמולי מטוגן
 

מצרכים

המתכון מתאים ל-24 סוכריות.

  • אבוקדו בשל
  • מיץ מליים אחד
  • 4 כפות בצל סגול, קצוץ
  • 2 כפות פלפל חלפיניו קצוץ דק (ללא גרעינים)
  • כפית כוסברה קצוצה (לא חובה)
  • עלי וון טון (אם לא מוצאים, אפשר להשתמש גם בעלי סיגר)
  • ביצה, טרופה
  • רצועות בצל ירוק דקות
  • שמן קנולה לטיגון
  • מלח ופלפל טחון לפי הטעם
גוואקמולי מטוגן
 

הכנה

  • מעכו בקערה את האבוקדו, הוסיפו לו את הבצל הסגול, מיץ הליים, המלח, הפלפל והכוסברה. הניחו את הקערה בצד.
גוואקמולי מטוגן
 
  • על משטח עבודה נקי, הפרידו ופרסו את דפי הוון טון. מרחו כל דף עם מעט ביצה טרופה.
גוואקמולי מטוגן
 
  • במרכז כל דף, שימו כמות קטנה של ממרח הגוואקמולי.
גוואקמולי מטוגן
 
  • גלגלו בעדינות כל דף סביב מילוי הגוואקמולי.
גוואקמולי מטוגן
 
  • צבטו את קצוות העלה כך שתיווצר צורת סוכריה עטופה.
גוואקמולי מטוגן
 
  • קשרו בעדינות את רצועות הבצל הירוק על קצוות הסוכריה.
גוואקמולי מטוגן
  • חזרו על הפעולות עד שייגמר ממרח הגוואקמולי.
גוואקמולי מטוגן
 
  • על אש בינונית, חממו שמן בעומק של 2-3 ס"מ במחבת כבדה. כדי לוודא שהשמן חם דיו, טבלו בו את קצה הסוכריה. אם השמן מתחיל לרחוש ולבעבע, הוא חם מספיק.
גוואקמולי מטוגן
 
  • טגנו 3 סוכריות בכל פעם, כ-45 שניות משני הצדדים. כאשר הסוכריה הופכת לזהובה ופריכה מכל הכיוונים, הוציאו אותה מהשמן ויבשו אותה על נייר סופג.
גוואקמולי מטוגן
 
  • מומלץ להגשה לאחר הטיגון, בתוספת מטבל פיקנטי ומשקה מרענן.

 

מקור: גלי פינסקר
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: