maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסוכריות ג'לי ביתיות ללא סוכר

תמיד אמרו לנו שסוכריות הן ממתק לא בריא ומלא סוכר וזה בהחלט נכון בכל הקשור למוצרים המתועשים, אך כאשר מכינים אותן בבית מחומרים טבעיים בלבד אפשר לאכול ללא חשש, אך כמובן במידה. ניתן לעשות זאת בעזרת המתכון שלפניכם, שלא מכיל סוכר וכולו על טהרת פירות טריים בתוספת עלי תרד. לכן, אם הילדים שלכם או אתם אוהבים סוכריות אך נמנעים מלהכניס אותן הביתה, נסו את המתכון הבא ותיהנו ממתקים טעימים ובריאים.
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסוכריות ג'לי ביתיות ללא סוכר מקור תמונה: thestayathomechef
רכיבים לסוכריות:
מיץ תפוזים - ½ כוס (טבעי, או כל מיץ פירות אהוב אחר)
תרד - 4 כוסות (עלים דחוסים)
פירות יער - 3 כוסות (טריים או מופשרים ומסוננים)
סירופ אגבה - ½ או ¼ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
אבקת ג'לטין - ¾1 שקיות (35 גרם)
אופן הכנת הסוכריות:
  1. מזגו מיץ תפוזים אל תוך מערבל מזון והוסיפו פנימה עלי תרד, הפעילו וערבלו עד לקבלת נוזל חלק וירקרק.
  2. עצרו את פעולת המערבל והוסיפו פירות יער. הפעילו שוב עד להתמזגותם עם הנוזל שהיה קודם בכלי.
  3. העבירו את תכולת הנוזל שבמערבל אל קלחת או סיר בינוני, הוסיפו סירופ אגבה, וניל וג'לטין. חממו הכל מעל להבה בינונית-גבוהה למשך 3-5 דקות עד שהג'לטין יתמוסס ויעלם לחלוטין בנוזל.
  4. צקו את הנוזל אל תוך תבנית בגודל 30X40 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה ובעלת שוליים מעט גבוהים, והכניסו אותה למקרר למשך כשעתיים.
  5. הוציאו את התבנית, הפכו את הג'לי על נייר נוסף, חתכו לקוביות או כל צורה שתרצו והגישו או אחסנו במקרר במיכל אטום עד שבועיים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר