maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לתירס צלוי עם מיונז וקוקוס

אחרי הסוכריות על מקל וארטיקים על מקל, קבלו את המתכון שיהיה הלהיט החדש של הקיץ הקרוב - קלחי תירס קלויים על מקל בתיבול מעניין וספייסי. מתכון מדליק וקל להכנה שיתאים לכל אירוח.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתירס צלוי עם מיונז וקוקוס
רכיבים לתירס על מקל:
תירס - 6 (קלחים)
פתיתי קוקוס - 2 כוסות
מיונז - ½ כוס
ג'ינג'ר - ½ כף (מגורד)
קינמון - ½ כפית
כמון - 1 כף
אופן הכנת התירס על מקל:
  1. ערבבו את התבלינים עם המיונז והניחו בצד.
  2. נעצו שיפוד בקצה וצלו את קלחי התירס על הגריל או בתנור (בחום בינוני) למשך 15 דקות עד שהם רכים ומוזהבים.
  3. מרחו על קלחי התירס החמים את המיונז ופזרו מעל את שבבי הקוקוס.
טיפ השף:
על מנת שמקלות שיפודי העץ לא יחרכו, יש לטבול אותם במים כ-10 דקות לפני השימוש.
מקור: מנחם ציון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: