print header

קריטריונים לבחירת הלחם הבריא ביותר

 החלטתם שאתם רוצים להתחיל לאכול בריא, אך כשאתם עומדים במחלקת הלחמים שבסופר, אתם הולכים לאיבוד ואין לכם מושג איזה מהם הכי יועיל לגופכם? סביר להניח שרבים מכם תקנו זה שעשוי מחיטה מלאה ואולי גם מכיל דגנים – אך האם דווקא הוא זה שהכי ייטיב עמכם? לא תמיד. מי שתעשה לכם סדר בנושא היא צביה שניאק חממי, דיאטנית קלינית מומחית לירידה בריאה במשקל, שתספק לכם קריטריונים שיעזרו לכם לבחור בלחם הבריא ביותר מבין המגוון הרב שבחנויות.
 

 

 
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.