maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלט כרוב אדום

הכרוב הוא אחד הירקות שמהווים את הבסיס למטבח הצ'כי, כזה המלווה כל ארוחה בין אם כחלק מסלט או כליווי למנה עיקרית. בחלק מהמנות הכרוב מבושל ובאחרות הוא טרי, בכמה מהמנות מחמיצים אותו ואילו במשפחות צ'כיות אחרות מגישים אותו בתוספת סוכר. הסלט הבא כולל כרוב מטוגן ותפוחים, המעניקים לו טעם מעט חמצמץ ומרענן.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט כרוב אדום
רכיבים לסלט כרוב:
כרוב אדום - חצי ראש
תפוח עץ - 1 (מסוג גרנד סמית, גדול)
בצל - 1 (גדול)
שמן - 2 כפות
מלח - ½ כפית
חומץ תפוחים - ⅓ כוס
סוכר - 3 כפות (ניתן גם פחות, לפי הטעם)
זרעי קימל - 1 כפית
אופן הכנת הסלט כרוב:
  1. חותכים לרצועות את הכרוב האדום ואת תפוח העץ, כאשר את הבצל קוצצים לקוביות קטנות.
  2. מטגנים את הבצל בשמן צמחי עד לריכוכו. מוסיפים את הכרוב והמלח, ומכסים את המחבת במכסה. מאדים על אש בינונית במשך 10 דקות. preperation
  3. מסירים את המכסה ומוסיפים למחבת את התפוח.
  4. בקערה קטנה מערבבים את החומץ והסוכר, ויוצקים מעל הכרוב. מפזרים זרעי קימל, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות או עד שהכרוב מתרכך, תוך ערבוב מדי פעם.
  5. מכבים את האש, מעבירים לקערה ומוסיפים תבלינים לפי הטעם.
מקור: יפעת ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר