maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לגלידה אמריקאית ללא סוכר עם גרגרי יער

זהו מתכון נהדר ובריא במיוחד לחובבי הגלידות, והוא ידידותי גם לאלו מאתנו שרגישים ללקטוז. ניתן להכין תערובות של פירות וגרגירי יער שונים בכל פעם, כך שהטעם שתקבלו אף פעם לא ישעמם אתכם.
 
זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לגלידה אמריקאית ללא סוכר עם גרגרי יער
רכיבים לגלידת פירות יער:
אוכמניות - 4 כוסות (חמוציות, פטל וכדומה, על פי העדפתכם)
חלב קוקוס - 1 כוס (או סוג אחר לפי העדפתכם)
אבקת סטיביה - ½ כף (או כ-12 טיפות נוזל - ניתן להמיר ב-2 כפות סוכר לבן)
אופן הכנת הגלידת פירות יער:
  1. הכניסו את גרגרי היער ואת החלב לקערת מעבד המזון שלכם והוסיפו חצי מכמות הסטיביה.
  2. ערבבו עד לקבלת מרקם חלק ובשלב זה בדקו את רמת המתיקות. אם יש צורך הוסיפו עוד ממתיק ובצעו עוד ערבוב קל.
  3. אמנם ניתן לאכול את הקינוח כפי שהוא, אך עדיף להעביר את התערובת לכלי הגשה, להכניס למקפיא לשעתיים ולערבב כל חצי שעה כדי לשמור על מרקם אוורירי.
  4. מומלץ להוציא את הגלידה מהמקפיא כ-5 דקות לפני ההגשה.
טיפ השף:
גוונו/שלבו עם טעמי פירות אחרים לחווית טעמים כייפית.
מקור: ענת הלוי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: