header

מתכון קל לקציצות נענע

הקציצות הנפלאות הללו עשירות בסידן, ברזל וחלבון, והן נהדרות עבור מנת פתיחה או כחטיף במהלך היום. תהליך ההכנה שלהן מהיר ופשוט, והוא מאפשר לכם ליהנות ממנה טעימה ומזמינה.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון קל לקציצות נענע
רכיבים למתכון לקציצות נענע:
עלי נענע - ¼ כוס (קצוצים דק)
עדשים אדומות - ¼ כוס (יש להשרות במשך הלילה)
מים - 2 כוסות
יוגורט - 2 כפיות (דל שומן)
פירורי לחם - 2 כפות (מדגנים מלאים)
מלח - לפי הטעם
שמן - 1 כפית
אופן הכנת המתכון לקציצות נענע:
  1. סננו היטב את העדשים האדומות. לאחר מכן הניחו סיר לחץ על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו את העדשים ו-2 כוסות מים, ובשלו עד שיישמעו 2 שריקות או עד שהעדשים יתרככו מעט. לבסוף, סננו את העדשים שוב. preperation
  2. הכניסו את העדשים אל תוך קערה גדולה יחד עם כל שאר הרכיבים וערבבו היטב.
  3. הכינו מהתערובת 6 קציצות בגודל שווה.
  4. הניחו מחבת משומנת על להבה בעוצמה נמוכה וטגנו את הקציצות עד שיזהיבו בשני הצדדים.
  5. הניחו את הקציצות על צלחת מרופדת בנייר סופג והגישו.
מקור: לימור י.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.