maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לארטישוק עם ערמונים

בארטישוק ניתן להשתמש במגוון מנות מורכבות וטעימות, אך לפעמים אלו דווקא המתכונים הפשוטים דוגמת זה שלפניכם שמפתיעים בטעמם המיוחד. הערמונים הקלויים המתווספים למנה יעשירו את טעמה ויוסיפו לה ניחוחות נהדרים וחורפיים במיוחד.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לארטישוק עם ערמונים מקור תמונה: goodfood
רכיבים לירקות הצלויים:
תפוחי אדמה - 4 (קלופים וחתוכים לחצאים)
לבבות ארטישוק - 8 (חתוכים גס)
ערמונים - 10 (חתוכים לרבעים)
שיני שום - 4 (קלופות ושלמות)
גרידת לימון - 1 כפית
שמן זית - 2 כפות
טימין - מ-4 גבעולים
מלח - 1 כפית
פלפל - 1 כפית
גבינת עיזים - 100 גר'
אופן הכנת הירקות הצלויים:
  1. חממו את התנור מראש ל-180 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותה.
  2. סדרו על התבנית את תפוחי האדמה, הארטישוק, הערמונים והשום.
  3. הברישו את רכיבי המנה עם שמן זית ופזרו מעליהם גרידת לימון, מלח, פלפל וטימין.
  4. הכניסו את התבנית לתנור למשך 35-40 דקות. עם תום האפייה, קשטו את המנה עם גבינת עיזים מפוררת ובתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
תכנים קשורים: חורף , ללא גלוטן , צמחוני , מתכון קל
App Logo
באפליקציה נוח יותר