maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון מרק גזר-ג'ינג'ר-כורכום

בעיות במערכת העיכול משפיעות עלינו פעמים רבות וגורמות לתחושות נפיחות וגם כאבים באזור הבטן. כדי לפתור את הבעיות הללו באופן טבעי, חשוב לצרוך רכיבים עם סיבים תזונתיים שמנקים את המעיים מרעלים ומקלים על נפיחות, וגם כאלו שמכילים רכיבים נוגדי דלקות שימנעו את הישנות הבעיות. את כל אלו ועוד הרבה יותר תקבלו במתכון המרק הכתום והטעים שלפניכם, שיאפשר לכם להילחם בבעיות במערכת העיכול, וליהנות מבריאות איתנה בלי כאבים ובלי תחושות מעיקות.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון מרק גזר-ג'ינג'ר-כורכום מקור תמונה: gourmandeinthekitchen
רכיבים למרק גזר-ג'ינג'ר:
שמן קוקוס - 2 כפות
בצלים ירוקים - 2 (החלק של העלים הירוקים בלבד)
שן שום - 1 (כתושה)
ג'ינג'ר - ½2 ס"מ (טרי, קלוף ומגורר)
גזר - 700 גר' (קלופים וחתוכים לחתיכות באורך 1 ס"מ)
שורש כורכום - ½2 ס"מ (קלוף ומגורר או 2 כפיות אבקת כורכום)
מים - 4 כוסות
קינמון - ¼ כפית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
יוגורט - ¼ כוס (טבעי, להגשה, ניתן להמיר בחלב קוקוס)
אופן הכנת המרק גזר-ג'ינג'ר:
  1. המיסו את שמן הקוקוס בסיר בינוני על להבה בינונית. הכניסו לסיר בצל ירוק, שום וג'ינג'ר וטגנו קלות במשך 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
  2. הוסיפו לסיר גזר, מלח, קינמון וכורכום ובשלו במשך 1-2 דקת תוך כדי ערבוב.
  3. הוסיפו לסיר מים והביאו אותם לרתיחה. הנמיכו את הלהבה, כסו את הסיר ובשלו במשך 20-25 דקות.
  4. הכניסו את המרק למעבד מזון, 2 כוסות בכל פעם, ועבדו לקבלת מחית חלקה. בעת ההגשה הכניסו כף או יותר של יוגורט למרכז הצלחת והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: