maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לתירס צלוי בנוסח מקסיקני (אלוטה)

התירס נמצא עכשיו בשיאו, וטעמו טוב מאי פעם בעונת החורף. כדי לשדרג את המנה הרגילה של תירס צלוי, נסו את המתכון הבא שמכיל גבינה, כוסברה ורכיבים נוספים שיהפכו את המנה לכוכבת הארוחה.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לתירס צלוי בנוסח מקסיקני (אלוטה) מקור תמונה: Jason Hamner
רכיבים לתירס הקלוי:
תירס - 6 קלחים (עם קליפה)
חמאה - 6 כפות (ללא מלח)
אבקת צ'ילי - 2 כפיות
כוסברה - ¼ כוס (טרייה קצוצה)
מיץ ליים - מ-2 ליים
גבינה צהובה - ½ כוס (קשה, מגורדת)
אופן הכנת התירס הקלוי:
  1. חממו את התנור ל-180 מעלות.
  2. הניחו את קלחי התירס עם הקליפה על תבנית אפייה, והכניסו לתנור ל-40-45 או עד שהם מתרככים. preperation מקור תמונה: Lynn Gardner
  3. הוציאו את התירס מהתנור, קלפו אותם ומרחו כף חמאה על כל קלח.
  4. סדרו על צלחות ופזרו מעל את שאר הרכיבים (ניתן להכניס את התירס המצופה לתנור ל-5 דקות נוספות כדי שהגבינה תותך).
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: