header

מתכון למנת טאקו דגים מקסיקנית

המנה הבאה, שמקורה במקסיקו, היא צבעונית, טעימה, פשוטה להכנה ומושלמת ככריך ייחודי לארוחת הצהריים או הערב. השילוב בין הדג המתובל ובין האבוקדו והירקות יוצר ארוחה שלמה בתוך מעטפת טעימה של טורטייה שתענוג לאכול.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למנת טאקו דגים מקסיקנית מקור תמונה: Karen
רכיבים לטאקו דגים:
פילה דג לבן - 450 גר' (חתוך לרצועות עבות, לברק, אמנון וכל דג אהוב אחר)
מיץ לימון - מ-1 לימון
מלח - לפי הטעם
מלח - לפי הטעם
שמן - 2 כפות + שמן לטיגון
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הטאקו דגים:
  1. אם הדג יצא מהקפאה, הפשירו אותו והשרו במיץ לימון במשך חצי שעה. אם הדג טרי, ערבבו בצלוחית מיץ לימון, פפריקה, מלח, פלפל ו-2 כפות שמן, ערבבו היטב ומרחו את התערובת על הדג.
  2. חממו שמן על מחבת גדולה, הניחו בתוכה את הדג וטגנו כ-3-5 דקות מכל צד או עד שהוא מוכן משני צדיו.
  3. בזמן שהדג בטיגון, חתכו את העגבנייה והאבוקדו לקוביות וערבבו בצלוחית עם מעט מלח ופלפל. preperation מקור תמונה: eltpics
  4. כאשר הדג מוכן, הניחו אותו במרכז של כל טורטייה.
  5. הוסיפו לטורטיות עם הדגים חסה קצוצה, סלט עגבניות ואבוקדו, פזרו מעל כוסברה טרייה, קפלו לחצי והגישו.
מקור: דוד כהן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.