maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לכדורי גפילטע-פיש

אם הילדים לא מוכנים לטעום את קציצות הגפילטע-פיש שלכם או של סבתא, ואתם מתעקשים שחייבים כי זאת מסורת, הכינו להם את כדורי הגפילטע-פיש הללו בלי לומר להם מה הם, ותראו שהילדים יזללו את מנת הדג בתיאבון והנאה. אתם תוכלו להרגיש מרוצים שהבעיה נפתרה והקטנטנים רק יחכו לפעם הבאה.
זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לכדורי גפילטע-פיש
רכיבים לכדורי גפילטע-פיש:
דג קרפיון - 2 פילטים (או כל פילה דג אחר - שמרו את העצמות)
בצל - ¼ (גדול קצוץ דק)
אבקת אפייה - ½ כפית
קמח מצה - ½ כוס (או קמח תפוח אדמה)
קורנפלור - ½ כוס (או קמח תפוח אדמה)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - 1 כפית
סוכר - 4 כפות
גזר - 1 (קלוף וחתוך לקוביות קטנות)
אופן הכנת הכדורי גפילטע-פיש:
  1. טחנו את הדג במעבד מזון ולאחר מכן הוסיפו פנימה את קמח המצה או תפוחי האדמה וערבבו ביד. preperation מקור תמונה: justcookhappy
  2. הוסיפו את אבקת האפייה, חלבון ביצה, מלח, סוכר, פלפל שחור ואת הבצל, ערבבו יחד והכניסו למקרר לשעה.
  3. מלאו מים בסיר גדול עם עצמות הדגים, מעט מלח ופלפל על אש גבוהה והביאו לרתיחה.
  4. לאחר מכן הנמיכו את הלהבה לנמוכה ביותר והוציאו את תערובת הדגים מהמקרר.
  5. צרו כדורים בגודל כדור פינג פונג או מעט גדולים יותר, הכניסו אותם למרק החם ובשלו במשך שעה עד שעה וחצי. preperation מקור תמונה: justcookhappy
  6. הוציאו את הכדורים לתבנית מעט שטוחה וצקו מעט מהנוזל. קררו לטמפרטורת החדר ולאחר מכן העבירו למקרר למשך כמה שעות.
  7. תוכלו להגיש את המנה חמה או קרה בתוספת חזרת אדומה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: