header

מתכון לגבינת פרמזן טבעונית ללא חלב

נתחיל מגילוי נאות: אנחנו נוטים להוסיף גבינת פרמזן כמעט לכל מנה שאנו אוכלים במסעדה איטלקית, ואין שום סיבה שלא תיהנו מהתענוג הזה בבית גם אם אתם טבעוניים או נמנעים מאכילת חלב מסיבה אחרת. המתכון שלפניכם מבוסס על אגוזי קשיו שמספקים מרקם וטעם עדין לצד שמרים תזונתיים שהם בעלי טעם גבינתי שמזכיר מאוד את הפרמזן האהובה. הכינו אותו ותוסיפו ממד חדש של טעם למנות הפסטה והלזניה מעשה ידיכם, והכל מבלי להתפשר על הרכיבים. שימו לב, המתכון מיוחד להכנת כמות של כ-16 כפות תחליף גבינת פרמזן.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות יחידות: 16
רמת קושי: קל
מתכון לגבינת פרמזן טבעונית ללא חלב מקור תמונה: minimalistbaker.com
רכיבים למתכון לגבינת פרמזן טבעונית ללא חלב:
אגוזי קשיו - ¾ כוס
מלח ים - ¾ כפית
אבקת שום - ¼ כפית
אופן הכנת המתכון לגבינת פרמזן טבעונית ללא חלב:
  1. הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון והפעילו אותו על פולסים קצרים עד שמתקבלת תערובת במרקם אבקתי גס.
  2. טעמו, תקנו תיבול במידת הצורך עם מלח או מעט שמרים תזונתיים, ערבבו ואחסנו במקרר לשימוש בשעת הצורך.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: