header

סושי במלפפון – מתכון פשוט ומהיר לעצלנים

להכין סושי זו מטלה די קשה, וכל מי שניסה לעשות את זה כבר יודע שהרבה יותר פשוט להרים את הטלפון, להתקשר למסעדה, לחכות חצי שעה עד שעה והופ – הסושי כבר מוכן במפתן הדלת. עם זאת, אם אתם בכל זאת רוצים להפתיע אורחים ואפילו את עצמכם עם מתכון סושי זריז ומקורי, נסו את הבא, בו תכינו סושי בתוך מלפפון. זה כל כך פשוט שאפילו הילדים שלכם יוכלו להכין את הסושי הזה!

זמן הכנה: 2 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
רכיבים לסושי במלפפון:
מלפפון - 1-2 (גדולים)
גמבה - 2 (חתוכות לרצועות)
אבוקדו - 1 (מקולף, חתוך לרצועות)
אורז מבושל - לפי כמות הסועדים
דג לבחירתכם - לפי כמות הסועדים (לא חובה)
אופן הכנת הסושי במלפפון:
  1. חתכו את המלפפון לחצי והסירו את כל חלקו הפנימי בעזרת כפית.
  2. מלאו את חצאי המלפפון בתוספות שהכנתם מראש – התחילו עם האורז, ובעזרת מרית דקה שטחו אותו כדי ליצור מקום לירקות ולדג.
  3. חתכו את המלפפון לעיגולים והרי לכם סושי מושלם!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: