header

מתכון לפשטידה עם תרד, עגבניות ופרמז'ן

זהו מתכון קלאסי שמשלב שלושה טעמים נפלאים מאיטליה במנה אחת שקל מאוד להכין. אם אתם רוצים להתנסות עם "פריטטה בטוחה" לפני שאתם עוברים לטעמים החזקים והמפתיעים יותר, זהו המקום הטוב ביותר להתחיל בו.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: בינוני
מתכון לפשטידה עם תרד, עגבניות ופרמז'ן
רכיבים לפריטטה:
עלי תרד - 400-450 גר' (שטופים)
שמן זית - 2 כפות
בצל בינוני - 1 (קצוץ)
שיניי שום - 1-2 (כתושות)
חלב - 2 כפות
עגבניות מיובשות - 2-3 כפות (קצוצות)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
גבינת פרמז'ן - ⅓ כוס (מגוררת)
גבינת עיזים - ⅓ כוס
אופן הכנת הפריטטה:
  1. חממו מראש תנור ל-200 מעלות ובינתיים חממו בתוך מחבת עמוקה את עלי התרד עם רבע כוס מים למשך כמה דקות עד שהם מתרככים.
  2. הוציאו את עלי התרד מהמחבת, יבשו אותם כמה שיותר בעזרת מטליות נייר, קצצו את העלים והניחו אותם בצד.
  3. הכניסו את הביצים, החלב וגבינת הפרמז'ן לקערה וערבבו. הוסיפו בהדרגה את העגבניות ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם. preperation
  4. טגנו את הבצל עם שמן הזית במחבת גדולה המותאמת לבישול בתנור, עד שהוא מתרכך. שימו לב שזאת תהייה המחבת שבה למעשה תכינו את הפריטטה.
  5. לאחר שהבצל מוכן הוסיפו למחבת את השום הכתוש לבישול של עוד כדקה ולאחר מכן הוסיפו את התרד הקצוץ.
  6. ערבבו את תוכן המחבת כך שישתלבו הרכיבים והוסיפו את תערובת הביצים. השתמשו בכף עץ או כלי דומה כדי להרים את תערובת התרד מתחתית המחבת ולאפשר לביצים להתערבב.
  7. פזרו מעל המחבת את גבינת העיזים, וכשהתערובת מתחילה להתקשות אבל עדיין קצת נוזלית הסירו אותה מהאש והכניסו את המחבת לתנור למשך 13-15 דקות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.