header

מתכון לרול עדשים וטחינה

ישנם מגוון מזונות נפלאים מהטבע שיכולים לספק לגופנו רכיבי תזונה חשובים רבים, כמו עדשים שחורות שעשירות בחלבונים חיוניים. המתכון הבא לרול עדשים שחורות וטחינה יאפשר לכם ליהנות ממנה משובחת ועשירה עם נגיעה ים תיכונית מיוחדת.

זמן הכנה: 30 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לרול עדשים וטחינה מקור תמונה: feastingathome.com
רכיבים לעדשים מתובלות:
כמון - 1 כפית
כוסברה - 1 כפית
שמן זית - 1 כף
מלח - לפי הטעם
רכיבים לרוטב טחינה:
מים חמים - 3 כפות
שמן זית - 1 כף
מיץ לימון - 2 כפות
מלח - ½ כפית
רכיבים לרול:
אופן הכנת העדשים מתובלות:
  1. הכניסו את כל הרכיבים לקערה בינונית וערבבו היטב.
אופן הכנת הרוטב טחינה:
  1. הכניסו את כל הרכיבים לקערה וערבבו היטב. אם הטחינה תהיה סמיכה מדי, הוסיפו מעט מים כדי לדלל אותה.
אופן הכנת הרול:
  1. חממו את הטורטיות על מחבת בינונית, מרחו על כל אחת טחינה, הוסיפו מעליה עדשים מתובלות ותוספות אהובות. גלגלו, הדקו, סגרו ובתיאבון!
טיפ השף:
ניתן להוסיף לרול כרוב קצוץ, גזר קצוץ, גרעיני חמנייה, אבוקדו וכל ירק אהוב אחר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.