maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלט פלפל גבינות ויין

החליפו את סלט הירקות המסורתי במתכון המיוחד וה"שיכור" הזה, שמשלב פלפל מתוק עם יין ויוצר מנת פתיחה מושלמת או אפילו מנה עיקרית אם רק תצוותו לה לחם חם.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסלט פלפל גבינות ויין מקור תמונה: Bdieu
רכיבים לסלט פלפל ויין:
פלפלים אדומים - 4 (מתוקים, חתוכים לרבעים)
יין לבן - 3 כפות (או חומץ יין אדום)
שמן זית כתית - 3 כפות
מלח - 1 כפית או יותר, לפי הטעם
פלפל שחור - ½ כפית
סוכר - 1 כפית
פפריקה מתוקה - 1 כפית (או חריפה)
גבינת פטה - 100 גר' (או בולגרית, חתוכה לקוביות)
אופן הכנת הסלט פלפל ויין:
  1. שימו את רבעי הפלפל בקערת מים חמים למשך 5 דקות, העבירו אותם לצינון למספר שניות במים קרים, ולאחר מכן הוציאו אותם מהמים וייבשו באמצעות מגבת נייר.
  2. בתוך קערה נקייה, הכינו משרה לפלפלים: ערבבו חומץ יין או יין לבן עם שמן, מלח, פלפל, סוכר ופפריקה. טעמו את המשרה ותקנו טעמים בהתאם.
  3. הכניסו לקערה עם המשרה את הפלפלים החלוטים, כסו אותה בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך 12 שעות.
  4. כשתרצו להגיש את הסלט, הוציאו את הקערה, הניחו את הפלפלים על צלחת או מגש, הוסיפו מעל את הזיתים וקוביות הגבינה, זלפו את המשרה והגישו קר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר