maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לגרטן כרובית וגבינת עזים – בובי פליי

בובי פליי החל את הקריירה הנרחבת שלו בתור מכין פיצות ברשת מסעדות בארצות הברית, וכשהחל לפתח את האהבה שלו לבישול, בובי למד אמנויות קולינריות וקיבל תואר בתחום. לאורך השנים בובי פליי פתח מסעדות בשר פופולריות במיוחד וגם הופיע בטלוויזיה במגוון תכניות בישול, והמתכון הבא שלו הוא של מחית כרובית וגבינת עזים אפויה שתעשיר כל ארוחה ופשוט חובה לנסות.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לגרטן כרובית וגבינת עזים – בובי פליי מקור תמונה: foodnetwork
רכיבים לגרטן כרובית:
כרובית - 1 (גדולה, חתוכה לפרחים, ללא גבעולים)
שמנת מתוקה - 2 כוסות (או שמנת לבישול)
גבינת מונטריי ג'ק - 225 גר' (או גבינת צ'דר צהובה)
גבינת פרמז'ן - 2 כוסות (מגורדת)
גבינת עיזים - 170 גר' (חתוכה לקוביות קטנות)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הגרטן כרובית:
  1. חממו תנור ל-200° מעלות, הניחו בתוך כלי אפייה עמוק שכבה של כרובית, ומעליה שימו את השמנת המתוקה ואת הגבינות.
  2. תבלו את הגרטן במלח ופלפל לפי הטעם. הכניסו לתנור החם למשך 20-30 דקות עד שהכרובית תתרכך, הוציאו מהתנור, הניחו בצד ל-10 דקות והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר