maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לסלט פסטה עם עגבניות מיובשות

מנת הפסטה הבאה לא דורשת חימום או הכנה של רוטב מבושל וחם, אלא כמה תוספות קטנות וטעימות במיוחד שיעניקו לה ניחוח ים תיכוני וילמדו אתכם כיצד להכין סלט פסטה קר וטעים במיוחד.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לסלט פסטה עם עגבניות מיובשות
רכיבים לסלט פסטה:
עגבניות מיובשות - 12 (חתוכות גס)
שמן זית - 6 כפות
שן שום - 1 (קצוצה)
פסטה - 250 גר' (מבושלת)
עגבניות שרי - 200 גר' (חצויות)
גבינת מוצרלה - 100 גר' (חתוכה לקוביות)
זיתים - ½ כוס (שחורים)
גבינת פרמז'ן - לפי הטעם (מגורדת)
בזיליקום - חופן (עלים טריים)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט פסטה:
  1. הכניסו למעבד מזון חצי מכמות העגבניות המיובשות, החומץ, שמן הזית, השום, המלח והפלפל וטחנו עד שהמרקם הופך חלק.
  2. ערבבו את הפסטה עם התערובת, הוסיפו את העגבניות המיובשות, המוצרלה, הזיתים, ופזרו מעל כמה עלי בזיליקום וגבינת פרמזן לפי הטעם.
  3. הגישו קר או בטמפטורת החדר.
מקור: דני רימון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: