מנת הפסטה הבאה לא דורשת חימום או הכנה של רוטב מבושל וחם, אלא כמה תוספות קטנות וטעימות במיוחד שיעניקו לה ניחוח ים תיכוני וילמדו אתכם כיצד להכין סלט פסטה קר וטעים במיוחד.
אופן הכנת הסלט פסטה:
-
הכניסו למעבד מזון חצי מכמות העגבניות המיובשות, החומץ, שמן הזית, השום, המלח והפלפל וטחנו עד שהמרקם הופך חלק.
-
ערבבו את הפסטה עם התערובת, הוסיפו את העגבניות המיובשות, המוצרלה, הזיתים, ופזרו מעל כמה עלי בזיליקום וגבינת פרמזן לפי הטעם.
-
הגישו קר או בטמפטורת החדר.
מקור: דני רימון