header

מתכון ללחם ממולא בעוף

עוף הוא אחד המאכלים האהובים ביותר על כולם, ובגרסה הבאה תוכלו ליהנות ממנו כשהוא עטוף בלחם ביתי טרי. במתכון שלפניכם תוכלו אפילו להכין מספר כיכרות של הלחם המיוחד ולהגיש כשיגיעו אורחים או כשלא יהיה לכם זמן להכין ארוחה שלמה, רק לחמם בתנור ולהגיש כמו חדש.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחם ממולא בעוף מקור תמונה: faskitchen
רכיבים ללחם:
שמרים יבשים - 2 כפות
מים - 1 כוס + 2 כפות (חמימים)
שמן צמחי - ⅓ כוס
סוכר לבן - ¼ כוס
ביצה - 1 (גדולה)
מלח - 1 כפית
קמח לבן - ½3 כוסות
רכיבים לעוף והרכבת המנה:
חזה עוף - 500 גר' (נקי מעור ועצמות, חתוך לרצועות קצרות ודקות)
מלח - 1 כפית
פלפל שחור - ½ כפית
שמן צמחי - 2 כפות (+ שמן לטיגון)
אופן הכנת הלחם:
  1. בקערה גדולה, המיסו את השמרים במים החמימים, הוסיפו לתערובת את השמן והסוכר והניחו בצד ל-5 דקות.
  2. הוסיפו לקערת השמרים את הביצה, המלח והקמח וערבבו עד שיוצר בצק רך.
  3. העבירו את התערובת למשטח מקומח היטב, ולושו עד לקבלת בצק גמיש, במשך כ-3-5 דקות. הניחו את הכדור בצד ל-10 דקות (אין צורך בהתפחה).
אופן הכנת העוף והרכבת המנה:
  1. הכניסו לקערה את רצועות העוף, 2 כפות שמן, מלח, פלפל ופריקה וערבבו יחד.
  2. חממו שמן במחבת גדולה והניחו עליה את רצועות העוף הקצרות. טגנו עד להשחמה והכניסו לקערה.
  3. רדדו את הבצק למלבן ארוך, הניחו אותו על תבנית מרופדת בנייר אפייה והניחו במרכזו את חזה העוף המטוגן.
  4. חתכו רצועות בצדי המרכז, כפי שמוצג בתמונה, ועטפו את חזה העוף על ידי הנחה של רצועות נגדיות מכל צד זו על גבי זו. preperation מקור תמונה: faskitchen
  5. הכניסו את הלחם הממולא לתנור מחומם ל-200° מעלות למשך 12-15 דקות, או עד שהלחם ישחים. הוציאו, המתינו כמה דקות לצינון קל, חתכו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.