maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לספגטי גזר וזוקיני בפסטו תרד

גזר וזוקיני יכולים להחליף את הספגטי בצלחת שלכם, מה דעתכם לשלב ביניהם ולהכין רוטב פסטו מיוחד? אמנם ניתן לאדות את המרכיבים העיקריים לפני ההכנה, אבל אתם תופתעו לגלות שאפשר להכין את המנה הזאת גם בלי להדליק תנור או להוציא מחבת מהארון!

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לספגטי גזר וזוקיני בפסטו תרד
רכיבים לספגטי:
גזרים - 2 (גדולים, קלופים)
זוקיני - 2 (גדולים, קלופים)
עלי תרד בייבי - 3 כוסות
גרעיני דלעת - ¼ כוס (קלופים טבעיים)
שמן זית - 3 כפות
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת הספגטי:
  1. קלפו רצועות דקות וארוכות מהגזר ומהזוקיני בעזרת לתוך קערה וערבבו ביניהם.
  2. עבדו את כל שאר המרכיבים במעבד מזון עד שהממרח יגיע למרקם הרצוי עליכם. preperation
  3. צקו את הרוטב מעל ספגטי הירקות וערבבו קלות.
מקור: גלי בן-דור
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: