header

מתכון לפסטה עם ארטישוק ותרד

הפסטה הזאת מגיעה יחד עם שילוב מפתיע ובריא של תרד וארטישוק שכל האורחים שלכם לא יפסיקו לשבח. הפטריות מוסיפות עוד מרקם למנה והתוצאה הסופית היא פסטה מיוחדת במינה.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה עם ארטישוק ותרד
רכיבים לפסטה:
פטוצ'יני - 350 גר'
פטריות - 200 גר' (שמפיניון, פרוסות)
לבבות ארטישוק - 500 גר' (1 פחית שימורים, חתוך לקוביות קטנות)
שיני שום - 3 (פרוסות)
בצל - 1 (בינוני, חתוך לפרוסות)
ציר ירקות - 5 כוסות (או מים, מתכון לציר ירקות)
שמן זית - 2 כפות
אורגנו - 1 כפית (יבש)
טימין - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית (גרוס)
תרד - 120 גר'
אופן הכנת הפסטה:
  1. הכניסו את כל המרכיבים מלבד התרד לסיר אחד, הביאו להרתחה, הנמיכו את האש ובשלו עד שכל הנוזלים מצטמצמים, והפסטה כמעט מוכנה.
  2. הוסיפו את התרד ובשלו כחמש דקות נוספות על אש נמוכה תוך כדי ערבוב.
  3. הגישו ואכלו בהנאה!
מקור: גיל מנס
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.