maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

פסטה בסיר אחד - מתכון טעים ומיוחד

ישר לעיקר - בשרים ותוספות

רבים מכינים פסטה ורוטב בשני סירים נפרדים. אך מדוע לעשות זאת, אם אפשר להכין פסטה נהדרת ורוטב טעים באותו הסיר? מתכון חדשני ונהדר לימי הקיץ החמים, שכל אחד יכול להכין. כל מה שצריך הוא סיר אחד, פסטה וקצת אהבה למטבח!

מצרכים:

  • 350 גרם פסטה
  • 1 פחית עגבניות קלופות, חתוכות ומשומרות
  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • 4 שיני שום חתוכות דק
  • חצי כפית פלפל צ'ילי חריף
  • 2 כפיות אורגנו
  • 2 גבעולי בזיליקום קצוצים
  • 4 וחצי כוסות ציר ירקות
  • 2 כפיות שמן זית
  • גבינת פרמזן מגורדת

פסטה בסיר אחד

 
אופן ההכנה:
  • הניחו את הפסטה, השום, העגבניות, הבצל והבזיליקום בסיר גדול, שפכו פנימה את ציר הירקות והוסיפו את הצ'ילי והאורגנו. לבסוף טפטפו את שמן הזית.
  • כסו את הסיר והביאו לרתיחה.
  • לאחר הרתיחה, הנמיכו את האש ושמרו על הסיר מכוסה, בשלו עד שכל הנוזלים מתאדים, כשאתם מערבבים כל 2 דקות.
  • לאחר שכל הנוזלים התאדו, הוסיפו גבינת פרמזן מעל והגישו. 

פסטה בסיר אחד

​בתאבון!

 

מקור: לאה מארה
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: