maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

פופקורן בוטנים וקרמל

על קצה המזלג - נשנושים וחטיפים

אם חשקה נפשכם בנשנוש מלוח-מתוק, הנה לכם מתכון פשוט וקל.
פופקורן בתיבול נפלא של קרמל ובוטנים!

על קצה המזלג - פופקורן בוטנים וקרמל

מה צריך?

  • 10 כוסות פופקורן רגיל
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 2/3 כוס חמאת בוטנים
  • 2/3 כוס בוטנים קלויים (אופציה)
על קצה המזלג - פופקורן בוטנים וקרמל

מה עושים?

שמים נייר אפייה על תבנית שטוחה. מניחים בצד.

בסיר גדול, מבשלים 10-12 כוסות פופקורן. כשמוכן, שופכים לתוך קערה גדולה.

מוסיפים את הבוטנים הקלויים ומניחים בצד.

על קצה המזלג - פופקורן בוטנים וקרמל

בסיר קטן, על אש בינונית, מחממים את הדבש והסוכר, תוך ערבוב תדיר.

כשרוטב הקרמל מתחיל לבעבע, נותנים לו לרתוח 3 דקות.

מוסיפים את המלח וחמאת הבוטנים לסיר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

מסירים מהאש.

על קצה המזלג - פופקורן בוטנים וקרמל

יוצקים את הרוטב על הפופקורן ומקפיצים בעדינות, לפיזור אחיד (הפופקורן יתהווה לאשכולות גדולים).

מפזרים את הפופקורן על התבנית ומניחים להתקרר 10 דקות לפני ההגשה.

* ניתן לאחסן את הפופקורן במיכל אטום ובטמפרטורת החדר, לתקופה של עד 10 ימים. מומלץ לשבור את אשכולות הפופקרון לפני ההגשה.

על קצה המזלג - פופקורן בוטנים וקרמל
מקור: אילנה פיורסקי
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: