header

מתכון לגרניטה מנגו וקרם קוקוס

לאחר שתכינו בפעם הראשונה את מתכון הגרניטה מנגו הזה כדי לצנן את ימי הקיץ החמים, אתם לפתע לא תרצו שהחורף יחזור... הרכות והמרקם המדהימים הם רק חלק ממה שיש לקינוח המדהים הזה להציע, אז קדימה לעבודה!
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לגרניטה מנגו וקרם קוקוס מקור תמונה: meaningfuleats
רכיבים לגרניטה:
מנגו - 4 כוסות (קצוץ - כ-500 גרם פרי)
חלב קוקוס - 380 מ"ל
מיץ לימון - מ-2 לימונים
חלב קוקוס - ½ כוס (קר)
מנגו - חופן (חתוך לקוביות)
אופן הכנת הגרניטה:
  1. הכניסו את המנגו הקצוץ, חלב הקוקוס ומיץ הלימון אל קערת הבלנדר והפעילו על מהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.
  2. צקו את התערובת לתבנית בגודל 30X20 ס"מ והכניסו למקפיא.
  3. לאחר 30 דקות הוציאו את התבנית וגרדו בעזרת מזלג את הגבישים והחזירו למקפיא. בצעו פעולה זו כ-6 פעמים בהפרשים של 30 דקות בכל פעם.
  4. לפני ההגשה הקציפו עם מיקסר ידני את חלב הקוקוס הקר (הוא מקבל מרקם של שמנת) עד ליצירת קצפת רכה ואוורירית, והעבירו לשק זילוף.
  5. גרדו קלות את הגרניטה פעם נוספת לפני ההגשה, העבירו לכוסות יפות, זלפו מעט קרם קוקוס, פזרו קוביות מנגו מעל כל מנה והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.