maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
print header

פודינג בצנצנת: שוקולד, בננה וחמאת בוטנים!

קינוחים בצנצנת זה טרנד נפלא שמרכז את כל הטוב, הטעים והמתוק ביחד. שכבות על גבי שכבות, מרקמים של עונג ומכת סוכר על אחריותכם בלבד. 

למדו כיצד להכין פודינג וניל, שוקולד, חמאת בוטנים ובננות בצנצנת!

קינוחים בצנצנת

מה צריך?

4 צנצנות זכוכית עם מכסים

30 פתיבר
3 כפות חמאה מומסת
2 כפות סוכר

220 גרם שוקולד מריר
2 כפות חמאה
1/3 כוס חמאת בוטנים

110 גרם פודינג וניל
2 כוסות חלב
גביע של קצפת מתוקה

עוגיות וניל
3 בננות בינוניות
מיץ לימון

קינוחים בצנצנת

מרסקים את הפתיבר במעבד מזון או בתוך שקית ניילון אטומה עם מערוך.

מוסיפים את הסוכר והחמאה המומסת, ומערבבים עד לקבלת פירורים.

מצמידים את התערובת לתחתית הצנצנת, ומהדקים היטב.

קינוחים בצנצנת

במיקרוגל, ממיסים את השוקולד והחמאה בחום בינוני.

מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

יוצקים 2 כפות של התערובת על שכבת הפירורים שבצנצנת.

קינוחים בצנצנת

כדי להכין את הפודינג, ערבבו את הפודינג וניל עם החלב והקציפו במשך 2 דקות.

באיטיות, שפכו את הקצפת לתוך הפודינג, וקפלו את הבלילה. אל תערבבו חזק מדיי.

קינוחים בצנצנת

פרסו את הבננות לפרוסות דקות וטבלו אותן בעדינות במיץ לימון, כדי שלא ישחירו.

הניחו בצנצנת שכבה של בננות, מעליה שכבה של עוגיות וניל ומעל, כף של הפודינג.

הוסיפו שכבה של שוקולד וחמאת בוטנים.

כסו בשכבת פודינג נוספת.

כסו את הצנצנת והכניסו למקרר לפני ההגשה.

קינוחים בצנצנת

בהנאה!

קינוחים בצנצנת
 

מקור תמונות: Bakerlla.com

עריכה: טל עזר

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל: