print header

עצות לבישול חכם ובריא של ד"ר מייקל גרגר

על פי המלצות של מומחים רבים, מי שבאמת רוצה לאכול בריא צריך לא רק לצרוך מזונות מסוימים ומגוונים באופן קבוע אלא גם לדעת כיצד להכין אותם באופן שלא יפגע בערכים התזונתיים שלהם. יכול להיות שבעבר כבר נתקלתם בהמלצות שכאלו וגם אם זה לא קרה, היום תזכו לקבל עצות בישול מגובות מחקרית מפיו של מומחה שמבין דבר או שניים בנושא, גורו הבריאות ד"ר מייקל גרגר. בסרטון הבא הוא יסביר לכם קצת על מחקרים שנעשו בנושא חקר השפעת הבישול על המזון, יספק טיפים לדרכי הכנה מומלצות עבור פטריות, פלפלים ירוקים ואדומים, תרד, ברוקולי ועוד. מומלץ בחום שתקדישו חמש דקות מזמנכם כדי לצפות בו, כי את מסקנות המחקרים שמופיעים בו בהחלט כדאי להכיר...
 

הסרטון מתורגם לעברית - אם הכתוביות לא מופיעות באופן אוטומטי
יש ללחוץ על גלגל השיניים בפינת הנגן ולבחור בכתוביות בעברית

 

 

הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.

כתוב תגובה

תוכן התגובה:
הצג את כל התגובות (0)
הצטרף בחינם לשירות
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.