header

מתכון לעוגות קינמון בכוסות

המתכון האהוב עלי ביותר. קשה לעמוד בפני הריח של מאפה קינמון טרי והשילוב עם הטעם של תפוחי העץ הופך את הקינוח הזה למאפה מיוחד במינו שיפתיע וירשים את כל מי שיטעם ממנו. אל תמתינו ליום חורף גשום, הכינו לעצמכם את עוגת הקינמון הזאת כבר היום ושבו בנחת מתחת לשמיכה כשמיזוג האוויר פועל.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות יחידות: 1
רמת קושי: קל
מתכון לעוגות קינמון בכוסות
רכיבים לפאי תפוחי עץ:
רסק תפוחי עץ - 2 כפות
שמן צמחי - 1 כף
חלב - 1 כף
תמצית וניל - ¼ כפית
קמח - ¼ כוס + 1 כפית
סוכר חום - ½2 כפות
קינמון - ¾ כפית
אגוז מוסקט - קמצוץ (טחון, לא חובה)
אבקת אפייה - ¼ כפית
מלח - קמצוץ
אופן הכנת פאי תפוחי עץ:
  1. הכניסו את כל המרכיבים שלכם לכלי גדול המתאים לשימוש במיקרוגל וערבבו אותם היטב עם מזלג.
  2. הכניסו למיקרוגל וחממו על עוצמה מרבית במשך דקה. בדקו עם קיסם האם העוגה מוכנה, ואם לא חממו לעוד 15 שניות נוספות.
  3. יש להגיש את העוגה חמה, ואם רוצים אפשר לקשט עם קצפת או זיגוג סוכר.
מקור: ענת הלוי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.