header

מתכון לממרח שוקולד אגוזים

ממרח השוקולד-אגוזים של נוטלה הוא ללא ספק אחד הממרחים האהובים ביותר בעולם, ועכשיו תוכלו להכין אותו בעצמכם!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לממרח שוקולד אגוזים
רכיבים לממרח שוקולד אגוזים:
שוקולד - ½ כוס (חצי מתוק, שבבים)
אגוזי לוז - ¾ כוס (קלופים)
חלב מרוכז - ⅔ כוס
דבש - 1 כפית
מלח - קמצוץ
אופן הכנת הממרח שוקולד אגוזים:
  1. חממו תנור לחום של 180° מעלות, וקלו בו את האגוזים, על נייר אפייה, במשך 15 דקות. השאירו את התנור חם.
  2. בזמן הקלייה, המסו את השוקולד בקערת זכוכית המונחת בתוך סיר מים רותחים (לחילופין, ניתן להמס את השוקולד גם במיקרוגל).
  3. גרסו את האגוזים במעבד מזון במשך דקה, עד להגעה למרקם משחתי. הוסיפו לאגוזים את החלב המרוכז, הדבש והמלח.
  4. ערבבו את התערובת עד ליצירת מרקם אחיד, ואז הוסיפו את השוקולד. הפעילו את מעבד המזון בפולסים קצרים עד לאיחוד התערובות.
מקור: רונית מיכאל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.