maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למאפינס בננה ובטטה

את מאפינס הבננה-בטטה האלה כל כך פשוט להכין, ועוד יותר קל ליהנות מהם כחטיף או כארוחת בוקר קלילה ובריאה. 

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון למאפינס בננה ובטטה
רכיבים למאפינס בננה-בטטה:
מחית בטטה - ½ כוס (מבטטה בינונית מבושלת)
מחית בננה - ½ כוס (מבננה בינונית)
חמאת אגוזים - ¼ כוס
ביצים - 2 (טרופות)
קינמון - לפי הטעם
תרסיס שמן - לריסוס התבנית
שוקולד מריר - 4 כפות (שבבים)
זרעי צ'יה - 1 כפית
פירות מועדפים - 4 כפות (חתוכים לקוביות)
אופן הכנת המאפינס בננה-בטטה:
  1. חממו את התנור מראש על 190 מעלות ובמקביל שמנו 14 תבניות מאפינס או תבנית אחת עם מקום לכמות מספקת של תערובת.
  2. מעכו את הבטטה והבננה יחד בקערה קטנה וערבבו היטב עד שיתמזגו. preperation
  3. הוסיפו לקערה חמאת אגוזים, ביצים וקינמון, וערבבו היטב. הוסיפו לקערה שבבי שוקולד, פירות לפי טעמכם, זרעי צ'יה וערבבו היטב.
  4. צקו את הבלילה אל תוך תבניות המאפינס והכניסו אותן לתנור למשך 18 דקות.
  5. בתום זמן האפייה יש לבדוק האם המאפינס מוכנים בעזרת קיסם שיניים יבש, ואז להגישם לשולחן או לשמור בצד לזמן שבו יתקוף אתכם רעב קטן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר