header

מתכון לרוטב פסטו עם נענע ובזיליקום

הנענע היא צמח מרפא המשמש ברפואה המסורתית לטיפול בכאבי בטן וכאבים בחזה. למרות שרובכם רגילים להוסיף אותה לתה חם, יש מגוון רחב של מתכונים ומשקאות טעימים ובריאים שאפשר להכין עמה. אישית, אני התאהבתי ברוטב הפסטו הזה בגלל הארומה שמתפזרת לאוויר ברגע שאני פותחת את הצנצנת, ולכן בחרתי לשתף אתכם במתכון הפשוט והנפלא הזה.

זמן הכנה: 3 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב פסטו עם נענע ובזיליקום
רכיבים לפסטו:
בזיליקום - בערך ½1 כוסות (עלים טריים)
נענע - ¾ כוס (עלים טריים)
שקדים - ¼ כוס (קלויים)
שמן זית - 3 כפות
מיץ לימון - 2 כפות (סחוט טרי)
שן שום - 1 (גדולה, חצויה לרבעים)
מלח - ¼ כפית
אופן הכנת הפסטו:
  1. הכניסו את כל המרכיבים לתוך מעבד מזון. preperation
  2. הפעילו את המעבד בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. לבסוף, אחסנו בצנצנת זכוכית במקרר.
מקור: לאה בנקסוס
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.