header

מתכון לעוגת שוקולד וקישואים

דרך נפלאה ופשוטה לדאוג למערכת החיסון ולשמור על עור בריא ולחץ דם תקין של כל בני המשפחה, היא באמצעות קינוח נפלא זה, שמכיל את אחד מהירקות הבריאים ביותר, הקישוא. קישואים מכילים מעט מאוד קלוריות לצד כמויות מכובדות של חומצה פולית, ויטמין A, אשלגן, ברזל ונוגדי חמצון רבי עוצמה. את היתרונות האלו לא תמצאו כמעט באף עוגת שוקולד אחרת, ועוד לא אמרנו מילה על הטעם...

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת שוקולד וקישואים
רכיבים לעוגת שוקולד:
ספריי שמן - מעט (לשימון התבנית)
קמח - ¼1 כוסות
אבקת קקאו - ¼ כוס
סודה לשתייה - ½ כפית
אבקת אפייה - ¼ כפית
מלח - ½ כפית
סוכר - ¾ כוס
שמן קנולה - ½ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
קישואים - 1 כוס (גדושה, מגורדים ולא מקולפים)
אופן הכנת העוגת שוקולד:
  1. חממו את התנור מראש ל-180 מעלות ורססו בספריי שמן תבנית אפייה (22X12).
  2. הכניסו לקערה גדולה קמח, קקאו, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח וערבבו היטב.
  3. הכניסו לקערה בינונית סוכר וביצים, וטרפו אותם עד שיתקבל גוון בהיר. לאחר מכן הוסיפו שמן ותמצית וניל. העבירו את תכולת הקערה הבינונית לקערה הגדולה, הוסיפו קישואים ושוקולד צ'יפס, וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה אך לא סמיכה. preperation
  4. צקו את התערובת לתבנית האפייה, אפו אותה בתנור במשך 60-50 דקות, והגישו.
מקור: רחל ה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.