maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון למוס שוקולד מטופו

המתכון הבא ילמד אתכם כיצד לסיים ארוחה בצורה טעימה ומתוקה במיוחד על ידי שימוש בטופו. המוס הנימוח הוא בדיוק הקינוח הקליל שצריך כדי להמתיק את היום, ותוכלו להכין אותו בקלות מטופו.
 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למוס שוקולד מטופו
רכיבים למוס שוקולד:
טופו רך - 270 גרר
שוקולד מריר - 120 גר' (חתוך גס, מומלץ 60% מוצקי קקאו ומעלה)
אבקת קקאו - ¼ כוס (לא ממותקת)
מים - ¼ כוס
סוכר - ½ כוס
ליקר תפוזים - 2 כפות (או קפה, לא חובה)
אופן הכנת המוס שוקולד:
  1. הרתיחו מים בסיר בינוני והניחו בתוכו סיר קטן יותר (באן מארי/סיר כפול) כך שתחתית הסיר העליון תיגע בקצה המים.
  2. הכניסו לסיר העליון שברי שוקולד, קקאו, חלב שקדים, מים, סוכר וליקר וערבבו מדי פעם עד להמסה ואיחוד של כל הרכיבים. preperation
  3. הכניסו את הטופו לתוך מעבד מזון והפעילו עד לקבלת פירורים קטנים. הכניסו את פירורי הטופו לתוך תערובת השוקולד וערבבו לקבלת תערובת אחידה. חלקו לכוסות/קעריות והגישו.
טיפ השף:
ניתן להמיס את השוקולד במיקרוגל, בפולסים קצרים של 30 שניות עד להמסת השוקולד.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: