maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לטורטיית קולרד במילוי טונה וירקות

את המנה המהירה והמזינה הבאה תוכלו לנשנש כארוחת ביניים, או לחתום איתה את היום, מה שללא ספק יגרום לכם להנאה רבה. 

זמן הכנה: חסר
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לטורטיית קולרד במילוי טונה וירקות
רכיבים לטורטיית קולרד וטונה:
טונה - 280 גר' (מקופסאות שימורים)
אבוקדו - 1 (מגולען)
חרדל - 2 כפות
סלרי - 4 (גבעולים חתוכים לקוביות)
פטרוזיליה - ¼ כוס (קצוצה)
מיץ לימון - 2 כפות
בצל ירוק - 2 (חתוך לקוביות)
בצל סגול - ¼ בצל (חתוך לקוביות)
פלפל שחור - לפי הטעם
מלח ים - לפי הטעם
עלי קולרד - 4 (ניתן להמיר בעלי מנגולד)
אופן הכנת הטורטיית קולרד וטונה:
  1. סננו את הטונה והניחו אותו בקערה גדולה. הוסיפו לקערה את האבוקדו והחרדל, מעכו היטב את האבוקדו וערבבו היטב את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. הוסיפו לקערה סלרי, פטרוזיליה, מיץ לימון, בצל ירוק, בצל סגול, מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב.
  3. הניחו את עלי הקולרד על משטח שטוח, כשגב העלים מופנה כלפי מעלה, והסירו את החלק העליון של הגבעול, כפי שמתואר בתמונה. preperation
  4. כעת, מלאו את העלים בתערובת הטונה, סגרו אותם בצורת מעטפה והגישו.
מקור: טלי.ל
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר