header

מתכון למאפינס בננה וסובין עם אגוזי פקאן

הבננות ידועות בעיקר בהיותן עשירות באשלגן, ומתברר שהן גם מספקות כמות ראויה של ויטמין B6, שיסייע לכם לזכות בשינה טובה יותר על ידי ייצור מלטונין במוח. אחת הדרכים הטעימות ביותר לעשות זאת היא בעזרת מאפינס הבננה שבמתכון הבא!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 12
רמת קושי: קל
מתכון למאפינס בננה וסובין עם אגוזי פקאן
רכיבים למאפינס בננה וסובין:
שמן - לשימון המנג'טים
סוכר חום - ¾ כוס
בננות - 2 ( מעוכות, כוס אחת לערך)
סובין - 1 כוס
שמן קנולה - ¼ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
קמח - ½1 כוסות
אבקת אפייה - ½1 כפיות
סודה לשתייה - ½ כפית
מלח - ½ כפית
קינמון - ½ כפית (טחון)
אגוזי פקאן - 2 כפות (או אגוזי מלך קצוצים, או שבבי שיבולת שועל)
אופן הכנת המאפינס בננה וסובין:
  1. חממו את התנור מראש על 200 מעלות, ושמנו 12 מנג'טים המתאימים למאפינס או תבנית למאפינס.
  2. הכניסו את הביצה הטרופה, החלבון הטרוף וסוכר חום לקערה בינונית, והקציפו היטב עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר מכן, הוסיפו לקערה חובצה, בננות, סובין, תמצית וניל, וערבלו היטב עד שכל הרכיבים יתמזגו. preperation
  3. הכניסו לקערה גדולה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וקינמון וערבבו היטב עד שיתמזגו. לאחר מכן, הוסיפו את הרכיבים הרטובים מהסעיף הקודם לתוך קערה זו, וערבבו היטב (מומלץ עם מרית מגומי) עד שיתמזגו לחלוטין.
  4. העבירו את הבלילה באמצאות כף אל תוך תבנית המאפינס או המנג'טים, ופזרו מעל באופן שווה את האגוזים הקצוצים, או את שבבי שיבולת השועל.
  5. הכניסו את המאפינס לתנור ואפו במשך 20-15 דקות לערך. כשהמאפינס מוכנים, הניחו אותם על רשת צינון על מנת שיתקררו מעט, והגישו.
מקור: רוחמה.ע
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.