header

מתכון לפרנץ' טוסט עם אוכמניות ומייפל בבישול איטי

יש הרואים בפרנץ' טוסט קינוח ויש כאלה שרואים בו ארוחה של ממש - אך רובנו נסכים שלא משנה מתי ואיך נאכל אותו, מדובר במאכל טעים וממכר! אז אם בא לכם להשקיע קצת זמן בפרנץ' טוסט שלכם, אנחנו רוצים להכיר לכם מתכון לא שגרתי הכולל נגיעות של אוכמניות ומייפל. ה"טוויסט" הגדול - בישול איטי שיהפוך אותו לתענוג נימוח וממכר במיוחד...

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לפרנץ' טוסט עם אוכמניות ומייפל בבישול איטי מקור תמונה: tasty.co
רכיבים למתכון לפרנץ' טוסט עם אוכמניות ומייפל:
לחם מחיטה מלאה - ½ כיכר (פרוס)
שמן - 1 כף
אוכמניות קפואות - ½1 כוס (כ-150 גרם)
ביצים - 6 יחידות
סירופ מייפל - 1 כף (ועוד קצת להגשה)
שמן קוקוס - 2 כפות (מומס)
אבקת קינמון - 1 כפית
גרידת לימון - מ-1 לימון טרי
חלב - 2 כוסות (כ-470 מ"ל, או תחליף חלב)
אבקת סוכר - לפי הטעם (להגשה)
אופן הכנת המתכון לפרנץ' טוסט עם אוכמניות ומייפל:
  1. חתכו את פרוסות הלחם לרבעים והניחו בתוך סיר לבישול איטי ששימנתם מראש. לאחר מכן, הוסיפו מעל את האוכמניות.
  2. בקערה גדולה ערבבו יחד את הביצים, המייפל, שמן הקוקוס, תמצית הווניל, הקינמון, גרידת הלימון והחלב (או תחליף החלב). לאחר מכן, צקו את הבלילה אל תוך הסיר וערבבו היטב.
  3. בשלו במשך 7-8 שעות על עוצמה נמוכה. לאחר תום הזמן הסירו את המכסה בזהירות, זלפו סירופ מייפל מעל, קשטו עם אבקת סוכר - והתענגו בתאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: