maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

מתכון לקראוטפלקלר - פסטה בסגנון אוסטרי עם כרוב מקורמל

אמנם הפסטה היא מאכל שמזוהה עם איטליה, אך כל מטבח בעולם כמעט אימץ לו מנת פסטה משלו – וכך גם המטבח האוסטרי-גרמני, שהביא לעולם את מנת הקראוטפלקלר (Krautfleckerl), פסטה עם כרוב מקורמל וטעם נהדר שכדאי לכם מאוד לנסות.

 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקראוטפלקלר - פסטה בסגנון אוסטרי עם כרוב מקורמל מקור תמונה: SBS
רכיבים לקראוטפלקלר:
בצל לבן - 1 (קצוץ)
סוכר - 70 גרם
חמאה - 60 גרם (חצויה לשתיים)
פסטה - 750 גרם
פטרוזיליה - 1 צרור (קצוץ)
מלח - קורט
פלפל שחור - קורט
שן שום - 1 (כתושה)
אופן הכנת הקראוטפלקלר:
  1. חתכו את ראש הכרוב לרצועות מרובעות.
  2. בשלו את הסוכר ואת זרעי הקימל יחד בסיר גדול עד להתקרמלות.
  3. הוסיפו את הבצל, השום וחצי מכמות החמאה, וערבבו היטב.
  4. הוסיפו לסיר את הכרוב והמלח וערבבו היטב. תנו להכל להתבשל במשך 30 דקות בסיר, עם מכסה סגור.
  5. הביאו סיר מלא במים לרתיחה, הוסיפו מלח ובשלו בו את הפסטה עד שהיא אל דנטה.
  6. סננו את הפסטה, שטפו אותה במים קרים והשאירו אותה במסננת עד לייבוש מלא.
  7. שימו ביחד את הפסטה והכרוב מהסיר בקערה גדולה, ערבבו היטב, שפכו על הכל את יתר החמאה המומסת ותבלו בפטרוזיליה ובפלפל. הגישו חם ובתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל: