maavaron
מיד תועבר לדף המבוקש
header

פרגיות צלויות בתיבול שמן דקלים אדום

פרגיות צלויות הן מעדן מלכים שיכול להוות מנה עיקרית בכל ארוחה כמעט, חגיגית או יומיומיות. אך יחד עם התיבול הייחודי שאנחנו מציעים לכם במתכון הזה, הכולל שמן דקלים אדום – שלו יתרונות בריאותיים רבים והוא גם נותן טעם חלק ועדין למנה – הפרגיות יכולות להפוך בקלות לשיא של כל ארוחה בביתכם, ולכן לא כדאי לכם לפספס אותן ולגשת להכינן כבר עכשיו.

 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
פרגיות צלויות בתיבול שמן דקלים אדום מקור תמונה: The Radiant Life Blog
רכיבים לכרעי עוף בתיבול שמן דקלים אדום:
אבקת שום - 2 כפיות
פלפל קאיין - ½ כפית
פפריקה מעושנת - 2 כפיות
כמון - 2 כפיות
שמן דקלים אדום - 2 כפות (מומס)
כרעיים עוף - 8 חתיכות (נקיות מעצמות)
דבש טהור - ¼ כוס
פטרוזיליה - 1 כף (קצוצה)
אופן הכנת הכרעי עוף בתיבול שמן דקלים אדום:
  1. בקערה גדולה ערבבו יחד את אבקת השום, פלפל הקאיין, הפפריקה המעושנת, הפלפל האדום הטחון, הכמון ושמן הדקלים האדום.
  2. הכניסו את הכרעיים לתוך הקערה ועטפו אותן בתערובת התבלינים והשמן.
  3. הניחו את הכרעיים המתובלות על תבנית גריל משומנת. הכניסו לתנור וצלו על חום בינוני למשך 5 דקות לכל צד.
  4. בזמן שהכרעיים נצלות בתנור, ערבבו בקערה קטנה את הדבש וחומץ סיידר התפוחים, עד לקבלת תערובת חלקה.
  5. הוציאו את התבנית עם הכרעיים מן התנור, והברישו את הכרעיים עם תערובת הדבש והחומץ שהכנתם. החזירו את הכרעיים לצלייה נוספת למשך דקה אחת או עד שהכרעיים מוכנות היטב.
  6. מומלץ לפזר מעט פטרוזיליה קצוצים על הכרעיים הצלויות, להוספת טעם. הגישו לשולחן עם חיוך, ושיהיה בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
App Logo
באפליקציה נוח יותר